Rólunk

Az EuroFamily egy olyan magyar üzlethálózat, amely példamutatással, felelősséggel és pozitív életfilozófiával halad a fejlődés útján, ahol nem csak a haszon hanem a hasznosság is fontos. Szellemiségével biztonságot és harmóniát sugároz környezetének a szeretet és szolgálat jegyében.

Fontosnak tartjuk, hogy a lehető legjobb életminőséghez szükséges termékeket minél több család számára elérhetővé tegyük, ezért a kedvező árakhoz ragaszkodunk ma is, épp úgy, mint a kezdetekkor.

Ahol most tartunk...

Jelenleg 53 EuroFamily üzletünk működik széles áruválasztékkal, kedvező árakkal és közel 1000 elkötelezett munkatárssal biztosítva az élményszámba menő bevásárlás lehetőségét.

Termékeink között megtalálható a háztartási vegyi áruk, a kozmetikai cikkek, a papíráruk, édességek és ajándéktárgyak széles választéka – de kínálatunkat a vásárlói igényekhez igazodva igyekszünk folyamatosan bővíteni.

És amerre haladunk...

Mindannyiunk számára vevőink elégedettsége a legfontosabb.

Hiszünk abban , hogy vállalatunk sikeréhez a munkatársak elkötelezettsége, pozitív hozzáállása, közös sikerbe vetett hite is hozzájárul. Munkavállalóink számára így stabil és hosszú távú munkalehetőséget kínálunk, mert sikereket elérni csak közösen lehet.

Mottónk...

A legnagyszerűbb dolog amit tehetsz, hogy igent mondasz minden egyes pillanatodra. Napról napra úgy élsz, hogy a világ lenyűgöz, elvarázsol, és ámulatba ejt, és ezért folyamatosan hálát érzel.

Felelősek vagyunk egymásért.