Legyen Tartós az Egészség pontgyűjtő program

Vásároljon 2018. október 16. és december 31. között bármely EuroFamily üzletben és gyűjtse a pontokat, melyekkel egészséges és modern Laica és Bergner Masterpro konyhai eszközöket vásárolhat meg kedvezményesen!

A Laica az egész világon, és nem csak a vízszűrés területén ismert olasz márka. 40 éves tapasztalattal és prémium minőséggel támogatja a családokat az egészséges mindennapokban. Termékeivel olasz design-t és életérzést varázsol otthonába.
Emelje új szintre az otthoni főzés örömeit a Bergner Masterpro professzionális termékeivel, amelyek különleges technológiája tartósságot és minőséget ígér! Az elegáns fekete és csillogó ezüst színek kiemelik azt a profizmust, mellyel igazán tápláló és étvágygerjesztő fogásokat készíthet otthona kényelmében.

Pontgyűjtési időszak: 2018. 10. 16 - 2018. 12. 31. Pontbeváltási időszak: 2019. január 15-ig. A gyűjtőfüzetek, a pontok és a kedvezményes termékek a bolti készlet erejéig állnak rendelkezésre. A pontok készpénzre nem válthatóak. A Program kommunikációs anyagain látható képek csak illusztrációk, az ebből adódó eltérésekért és a nyomdai hibákért a Szervező felelősséget nem vállal. A Program nem vonható össze egyéb párhuzamosan futó akcióval. A gyűjtőfüzetek, a pontok és a kedvezményes termékek a bolti készlet erejéig állnak rendelkezésre. További részletek a részletes szabályzat gombra kattintva, valamint az üzletekben kihelyezett szórólapokon és az info@eurofamily.hu e-mail címen is.