Vásároljon 2018. május 10. és július 31. között bármelyik EuroFamily üzletben, és gyűjtsön ajándékpontokat, amelyekkel kedvezményesen vásárolhat stílusos Accademia Luigi Bormioli és időtálló Vista Alegre termékeket az akció időtartama alatt!
A Luigi Bormioli egy, az egész világon ismert olasz márka az üveggyártás területén.
A Vinoteque gyűjtemény professzionális, elegáns üvegpoharak széles választékát nyújtja bármilyen bor kóstolásához. Formájukkal és méretükkel kihozzák a borok maximális illatát és ízét.

A portugál Vista Alegre Group a legnagyobb edénygyártó cég hazájában, valamint a hatodik legnagyobb a világon.
A Vektor gyűjtemény agyagkőből készült, különleges típusú kerámia, erős és karcolásálló.
A főzés során keletkező hőmennyiséget elnyeli és megtartja, majd fokozatosan szabadítja fel.
A szép, lekerekített formájú kerámiaedényekből közvetlenül az asztalra szolgálhatjuk fel az elkészült ételeket.
Pontgyűjtési időszak: 2018. május 10 - 2018. július 31. Pontbeváltási időszak: 2018. május 10 - 2018. augusztus 15. A gyűjtőfüzetek, a pontok és a kedvezményes termékek a bolti készlet erejéig állnak rendelkezésre. A pontok készpénzre nem válthatóak. A Program kommunikációs anyagain látható képek csak illusztrációk, az ebből adódó eltérésekért és a nyomdai hibákért a Szervező felelősséget nem vállal. A Program nem vonható össze egyéb párhuzamosan futó akcióval. A gyűjtőfüzetek, a pontok és a kedvezményes termékek a bolti készlet erejéig állnak rendelkezésre. További részletek a részletes szabályzat gombra kattintva, valamint az üzletekben kihelyezett szórólapokon és az info@eurofamily.hu e-mail címen is.